SEO – Sökmotoroptimering

Klättra på Google med Vikabs nya tjänster inom sökmotoroptimering

Konkurrensen blir hårdare och hårdare om topplatserna på Google!

För att nå dit blir det viktigare och viktigare att se till att hemsidan är optimerad på ett bra sätt. Google är mån om att leverera kvalitet till sina användare vilket också ställer höga krav på den information du ger Google.

SEO Webb / E-handel

Tillsammans går vi igenom vilka sökord som är viktiga för dig och vad som går att göra för att förbättra din placering på Google. Vi gör textjusteringar utifrån det vi kommit fram till. Varje månad får du en rapport som visar hur resultaten ser ut.

SEO Premium

Vill du ha ut mer av din statistik hjälper vi dig skapa mål och mäta hur stor del av besökarna som uppfyller något av målen. Detta följer vi upp med anpassade rapporter som är enkla att förstå och som kan användas för att förbättra hemsidan så att fler besökare gör det du vill att de ska göra på din hemsida.

Google AdWords Webb / E-handel

När konkurrensen på ett sökord eller sökfras är hård kan det vara nödvändigt att annonsera för att nå önskat resultat. Efter en sökordsanalys hjälper vi dig att skapa kampanjer och lägga upp en strategi för fortsatt arbete med annonsering på Google.