Starta e-handel med WooCommerce

Det går nästan att köpa allting på Internet och med världens mest sålda e-handelssystem WooCommerce är det enkelt att driva en nätbutik.

Idag görs 50% av alla köp på Internet via en mobil eller surfplatta!

Oavsett om du driver en e-handel idag eller precis ska starta igång så kommer vi med förslag på hur just din e-handel ska vara utformad. Vi vet att ingen e-handel är den andra lik och är specialister på att ta fram lösningar som passar just er.
50%

Responsiv design

Idag görs 50% av alla köp på Internet via en mobil eller surfplatta. Med en snygg mobilanpassad design når du dina kunder oavsett hur de besöker din e-handel.

Plats för obegränsat antal produkter

WooCommerce klarar att hantera tusentals produkter vilket gör att din e-handel kan växa i takt med din verksamhet.

Gästkassa

Gästkassa gör det lätt för dina kunder att genomföra sitt köp. Vill du att dina kunder ska kunna skapa ett konto där de till exempel kan följa sina ordrar eller få bonuspoäng har vi smidiga lösningar för det.

Välkända betallösningar

Kunder handlar när de känner igen betalsättet. Vi har valt att arbeta med marknadens största betallösningar för att underlätta för både dig och skapa trygghet för dina kunder.

Lagersaldo

Håll koll på ditt lager genom att låta WooCommerce göra jobbet åt dig. Vid varje köp räknas lagret ner och du kan visa i butiken hur många varor som finns i lager.

Skräddarsydda funktioner

Varje e-handel är unik. Vi skräddarsyr din e-handel efter dina önskemål och kommer gärna med förslag på tekniska lösningar och funktioner.

Fri support

Hos oss har du fri support. Om du har en fråga så ring eller mejla oss så får du en snabb återkoppling.

Trygg e-handel

Vi har systemövervakning 24/7 och kontinuerliga backuper. Allt för att du ska känna dig trygg i ditt val av e-handelsleverantör.

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta om din e-handelsidé så hjälper vi dig att förverkliga den.